Loading

wait a moment

Кои сериали ще продължаваме да гледаме и кои ще видим за последно тази година?

 

 

Здравейте, приятели! Месеците април и май са времето, когато големите продуцентски къщи огласяват кои сериали ще се радват на нов сезон за следващата телевизонна година и кои ще останат в миналото. Аз, като един верен тв маниак, всяка година старателно преглеждам тези списъци, защото нямам търпения да разбера каква ще е съдбата на любимите ми сериали. Тази година реших, че може би е добра идея да споделя тези новини с вас, в случай, че ви е любопитно.

За да не стане тази статия безбожно дълга, ще се спра на по пет от подновените и съответно на отменените заглавия, а най-долу ще поместя пълният списък. И така нека започнем със сериалите, коите се завръщат през 2018-2019 година.

ПОДНОВЕНИ:

 

  1. СВРЪХЕСТЕСТВЕНО / SUPERNATURAL /

Братята Уинчестър още не са готиви да се пенсионират, защото има още много светове за спасяване. Най-дългият и успешен американски хорър сериал ще има 14-ти сезон. Сега остава само и Wayward Sisters да бъде финансиран и душата ми ще пее.

 

  1. Готъм / Gotham /

Готъм е един от любимците ми и нямам търпения да разбера какво са ни подготвили за следващата година. Тъжното е само, че 5-тия му сезон ще бъде последен.

 

  1. Стоте / The 100 /

Стоте е един от сериалите, които започват малко по-късно през годината, защото има само по 13 епизода. Но историята за оцеляване продължава да изненадва и радва народа, затова и ще има 6 сезон.

 

  1. Аз, зомбито / iZombie /

Въпреки, че сегашният сезон на сериала не е един от най-интересните за мен, много хора явно са доволни, защото през 2019 ще има още много зомбита и мозъци.

 

  1. Модерно семейство / Modern Family/

Сериалът е подновен за 10-ти последен сезон – информация, която намерих по-късно и именно затова бях остана с впечатлението, че сегашният му сезон е последен. Оказва се обаче, че съм сгрешила и съм ви дала погрешна информация в ревюто на сериала, което публикувах в началото на месеца, за което се извинявам. Важното е, че ще има още!

 

ОТМЕНЕНИ:

  1. Бруклин 99 / Brooklyn Nine-Nine /

Още един сериал с объркана съдба. След като в началото беше отменен от FOX, само няколко дни по-късно NBC го спасиха, така че в крайна сметка абсурдните полицаи се завръщат за последен сезон.

 

  1. Куантико / Quantico /

Тук няма съмнения или объркване. След края на сегашния сезон /3/ Алекс Периш няма да се завърне. Имайки предвид сериите до момента, това не е голям шок. За съжаление, след 2-ри сезон, сериалът не успя да запази енергията и интереса, които ме грабнаха преди 2 години.

 

  1. Скорпион / Scorpion /

Още едно разочарование за мен, защото предишните сезони на сериала ми носеха голяма радост. Последните епизоди обаче успяха да ядосат голяма част от феновете, включително и мен. Това, което ме ядосва още повече е, че отменянето означава, че сериалът най-вероятно ще остане незавършен. Незавършените истории ме вбесяват повече от зле завършените!

  1. Заблуда / Deception /

Още в първия си сезон сериалът не успя да привлече достатъчно внимание, затова и няма да се радва на продължение.

 

  1. Луцифер / Lucifer /

Въпреки интересния подход към историята на ангела с рога, това заглавие също няма да види още един сезон.

 

Тук ще намерите и пълния списък със заглавия, ако не сте успели да намерите любимите си сериали по-горе.

 

 

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code