Loading

wait a moment

Нови сериали през 2018-та

 

 

Здравейте приятели, днес отново ще си говорим за сериали! Нов месец, нови сериали! Много ми се иска да ви представя няколко от новите заглавия, които живо събудиха интереса ми и нямам търпение да гледам тази година, а след като имам привилегията да пиша свободно с собствен сайт – точно това ще направя!

И така да видим какво правят две фентъзита, една драма и три кримита.

Завещания / Legacies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спин оф на Древните, Завещания ще се върти около Хоуп Майкълсън, дъщерята на най-могъщият и коварен хибрид / върколак и вампир/, който светът някога е познавал – Клаус Майкълсън. Все още няма много информация, за да се избегнат спойлери относно излъчвания в момента последен сезон на Древните. Това, което знаем е, че действието ще бъде в Мистик Фоулс и  отново ще се върнем в имението Салвадор, където вещици, вампири и върколаци учат заедно под ръководството на Аларик Салцмън. За момента знаем само, че ще видим отново Даниел Роуз Ръсел в ролята на Хоуп и Мат Давис в ролята на Аларик. Лично аз съм любопитна да видя какво ни е измислила Джули Плек / създател на Дневницита на вампира и Древните /.

Чародейките / Charmed

Римейк на сериала от 90-те със същото име, Чародейките ще разказва отново историята на три сестри, които тепърва започват да разбират за магическата си съдба. Новината за нов опит на CW да пусне сериал за вещици предизвика известна драма, защото феноветете на предишния сериал подходиха с доза скептицизъм особено след като актьорите от семейството на Чародейките изказаха не особенно добри мнения относно новината. Актрисата Холи Мари Комбс, която години наред радваше зрителите в ролята на Пайпър Халиуел обвини продуцентската къща в жалък опит да пупуляризат новата си продукция, осланяйки се на славата на стария сериал. Тя вметна още, че историята на римейка напомня за историята в един от епизодите на оригинала, в който три сестри се опитват да откраднат живота и силите на Чародейките. Как ще бъде приет сериала, предстои да видим, а историята ще ви я опише най-добре трейлърът:

Милиони малки неща / Million Little Things

Сериалът ще разказва за група приятели, които са загубили себе си през годините. Смъртта на един от тях обаче, ще ги накара да погледнат на живота с други очи. Актьорският състав е изключително любопитен, включвайки Дейвид Галиоти /Грим/, Джеймс Родей /Психо/, Романо Малко и други.

Уиски Кавалиер / Wiskey Cavalier

Интересна крими комедия, в която Скот Фоли /Анатомията на Грей, Скандал/,  Лорен Коен /Живите мъртви, Свръхестествено и Дневниците на вампира/ и Тайлер Джеймс Уилямс /Всички мразят Крис/ обидинят сили. Уиски Кавалиер е добър ФБР агент, но когато среща Франческа, шпионин за ЦРУ, нещата за всички се объркват. Историята изглежда интересна и забавна:

Новакът / The Rookie

След края на Касъл, Нейтън Филиън се луташе в роли на гост в много сериали като Модерно семейство, Бруклин 99 и Поредица от злополучия. Най-сетне обаче, той се завръща с нов полицейски сериал, в които играе 40-годишния Джон Нолан, който зарязва стария си живот и се премества в ЛА, за да стане полицай. Напомня за енергията и хумора на Касъл, така че нямам търпение.

Поправката / The Fix

Робин Туни /Менталистът/ се завръща отново с полицейския сериал, този път драма. След като преди 8 години Мая Травис загубва делото си срещу Севи Джонсън, заподзрян убиец, тя се отегля от правото. Сега обаче по всичко изглежда, че Джонсън е убил отново и Мая се завръща, за да се опита един път завинаги да го прати зад решетките.

 

Надявам се статията да ви е била полезна и да е запалила любопитството ви. Споделете впечатленията си в коментарите и не забравяйте да пратите информацията на друг приятел, който би се заинтригувал. До следващата седмица!

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code