Loading

wait a moment

Нови трейлъри Comic Con 2018 | Сериали

 

Времето за Comic Con настъпи и въпреки, че в близко бъдеще не се очертава нито да отида до Сан Диего, нито дори до българската конференция в София, това определено не ми пречи да се му се наслаждавам. Защо? Ами защото това е моментът на забавните панели и ексклузивните кадри от предстоящи филми и сериали! Знаете, че мен по филмите ме няма много, но виж,  за сериалите съм там!

След като няколко дена си се вълнувам и крещя на екрана, гледайки какво ми предстои следващата телевизионна година, реших и вас да Ви вкарам във филма, ако още не сте влезнали, като направя списък с новите трейлъри на любимите ми сериали.

И така започваме с Legacies – новата част от вселената на Дневниците на вампира и Древните, който най-сетне разкри малко повече каква точно ще е насоката на сериала.

 

Наред е Свръхестествено, който ни готви 14 сезон. Трейлърът е съсредоточен върху предишните сезони довели до предстоящия нов Апокалипсис.

 

 

 

Точно обратно на Свръхествествено, Викинги ни представиха трейлър единствено и само от предстоящите моменти от епичната история на синовете на Рагнар.

 

Наред са Легендите на утрешния ден, които се задават с още по-епичен и приказен сезон.

Сега, знам, че казах сериали, но това няма как да го изпусна, така че ето и новия трейлър на Фантастични животни 2: Престъпленията на Гринделвалд:

 

Това е за сега от мен, ако излезнат нови трейлъри, ще има и втора част! А вие за кои сериали се вълнувате?

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code