Loading

wait a moment

Нови сериали през 2018-та III част

 

Ей, ама вижте колко много сериали наизлизат тази година – чак ТРЕТА част пускам! Голям кеф! Ще има да гледаме и да си говорим!

Отново имам за Вас 5 нови заглавия, които събудиха моя интерес пък – айде дано успея да събудя и Вашия!

  1. Tell me a story / Разкажи ми приказка

Харесвате ли приказките? Ами психо-трилърите? Ако отговорът е да, то този сериал е точно за вас! Ако харесвате как се разказваха историите в Дневниците на вампира, но не вече не ви се гледат тийн драматизми, то може да се замислите за този сериал, защото хем е от създателите на Дневниците и в него участват Пол Уесли и Даниел Камбъл  ( да не говорим, че и Ким Катрал /Sex in the city/ е част от екипа ), хем разказва много по-реалистични, тъмни и страшни истории.

     2. Batwoman / Батуомън (много ми е странно да изписвам така на български, но така го превеждат)

За любителите на комиксите и сериалите за супергерой, CW излезна с новината, че подготвя нов сериал, в който за първи път ще видим гей главна геройня. Братовчедката на Батман ще се появи по телевизията, но от това, което чувам, ще видим по-скоро история за произход A.K.A. origin story, а не напълно изграден супергерой. Технически погледнато, не се знае кога ще се появи сериалът, но е твърде възможно да видим поне проблясъци от него в тазгодишния смесен епизод на Arrow, Supergirl и The Flash, тъй като сладурите от DC Legends of Tomorrow споделиха, че няма да участват тази година, защото има нещо друго планирано. Иначе до момента са избрали единствено Руби Роуз, която ще играя главната роля. Но пък трейлър има:

3. Roswell, New Mexico / Розуел Ню Мексико

Ако пък Ви се гледа нещо за извънземни и малки запустели американски градчета, ще се радвате, че този сериал се задава. В главните роли влизат Джеанайн Мейсън / Анатомията на Грей/, Нейтън Парсънс / Древните и Имало едно време/ и Тайлър Блекбърн / Малки сладки лъжкини/, а на мен лично трейлърът ми напомни малко за Под Купола на Стивън Кинг. Ето го и него:

 

4. Origin / Произход

Говорейки си, че може би не сме сами, YouTubeOriginals пуска нов космически сериал, в който група хора, които вече нямат какво да губят и търсят ново начало, са се засили към непозната планета. Но както казах в началото, май не са сами на кораба… За моя радост сериалът събира Том Фелтън / Хари Потър и други не толкова важни неща / и Наталия Тена /Хари Потър, Игра на Тронове и пак не толкова важни неща / , които аз не съм виждала заедно от Хари Потър и Рекливите на Смъртта насам.

 

5. Veronica Mars / Вероника Марс

Не на последно място нов сериал, който всъщност хич не е нов – ВЕРОНИКА СЕ ЗАВРЪЩА. Сериалът в момента се снима с новите продуценти Hulu, говорят слуховете. Как точно ще стане и кога ще излезе точно не се знае, защото Кристен Бел има и друг сериал, които трябва да снима – The Good Place. Актьорите обаче, верни на традицията си, пуснаха следното видео относно новия/стар сериал:

 

Това е за сега, от тук насетне ще си пишем впечатления, когато почнат сериалите. Аз не млъквам в Инстаграм, така че ако искате повече актуална информация цъкнете тук

А ако случайно сте изпуснали предишните две статии за новите сериали /някои от които вече започнаха/, понеже съм мила, ето и линкове към тях:

Част I: https://wp.me/p9oh5L-nw

Част II:https://wp.me/s9oh5L-1576

 

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code