Loading

wait a moment

TvTube | Нека си говорим за СЕРИАЛИ: Легендите на утрешния ден на ДиСи

 

 

Здравейте, скъпи приятели! Днес отново е моментът да си говорим за сериали. Както може би сте разбрали, ако сте хвърлили едно око на Айляк уикендите ми, един от любимите ми навици през уикенда е да закусвам гледайки Легендите на утрешния ден. Именно за него смятам да Ви разкажа днес.

История:

Какво могат да правят група злодеи, няколко не толкова успели супер героя и един пътешественик във времето? Да сформират специален отряд, да пътуват назад във времето и да попречат на древно зло да унищожи света. Ама моля ви се, че това е просто понеделник за Легендите.

Много познати лица от вселената на ДиСи Комикс се появяват, за да се присъединят към екипа на Легендите или просто да помогнат за епизод-два на нашите хора, които трябва да се изправят пред много предизвикателства и приключения, за да се научат да работят заедно преди Вендъл Савидж да унищожи времето и света.

Моите впечатления:

Много си го харесвам това сериалче, защото е леко, забавно и интересно. За тези от вас, които обичат да прескачат през различни епохи, това ще ви хареса. Легендите се връщат назад в Древен Египет, срещат Хитлер, запознават се с Елвис Пресли и правят още куп други поразии, докато се опитват да спасят линията на времето.

Тъй като героите са от вселената на ДиСи, те споделят света на Стрелата, Супергърл, Светкавицата и Константин. Това води до страшно чести общи епизоди, в които действието се развива в няколко серии – по една във всеки сериал. Лично аз не гледам останалите сериали, но това не е особенна пречка при тези кръстосвания, защото всичко се обяснява и човек лесно наваксва. Но ако пък сте фенове и на другите сериали, такива моменти сигурно ви биха били още по-интересни.

От към синематография, няма какво толкова да се каже. CW са всепризнати, когато стане въпрос за специалните ефекти, които подобен тип научни фантастики изискват. Затова и при Легедите, те са на ниво.

Това, което особено ми допада при този сериал е, че има голямо разнообразие от герои, често пъти членовете на Легендите се променят – появяват се нови хора, а тези, които вече не са много актуални намират задоволителен изход от историята. Всеки сезон представя поне по двама нови важни герои, които се присъединяват към групата за една или няколко мисии. Освен това често пъти стари познати се завръщат да помогнат, когато се налага. Това общо взето поддържа до голяма степен динамиката без да обърква зрителя.

Любими герои:

Снарт, Мик, Рей, Амая, Нейт и Стайн. Рик също си го бива.

Оценка: 7⭐

Предложение

Спомняте ли си когато сте били деца и събота и неделя сте нямали търпение да гледате Батман или Спайдърмен на закуска? Сега можете да пробвате същото нещо с това сериалче. Представете си го само, неделя сутрин, пържени филийки, сладкото на баба, супергерои спасяват вселената като спасяват живота на Джордж Лукас. Как Ви звучи?

Определено го препоръчвам за разтоварване. Интересно ми е обаче какво мислите Вие, затова не се притеснявайте да оставите коментар с вашите впечатления, ако сте го гледали. Ако не сте, успях ли да Ви заинтригувам поне малко? Може би трябва да гледате и видеото, за да видим тогава, какво мислите?

 

 

 

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code