Loading

wait a moment

ТОП 5 Най-добрите лъжци в сериалите

Честит първи Април, дракони! По случай денят на лъжата реших, че ще доста подобаващо да си говорим за най-добрите лъжци и то не къде да е, а в сериалите. Тук трябва да отбележа, че списъкът е изцяло субективен! И все пак съм се опитала да задам все някакъв критерии, а именно да са такива тарикати, че да са заблудили доста хора за това кои са и какво правят.Освен това това не е класация, а просто изброяване. И освен това няма как да разкажа кой кой е без да се натъкнем на спойлери, така че чувствайте се предупредени. И така, да започваме:

  1. Сара Манинг,  Orphan Black

Сара успява да открадне живота на Бет, да заблуди годеника й, колегите и дори клонингите й, че пред тях стои не друга, а Бет, така че няма как да й се отрече – добра е. Е, добре, де, двете изглеждат абсолютно идентично, но все пак са доста различни хора, така че Сара си е свършила добра работа.

2. Нийл Кафри, White Collar

Нийл си е професионален лъжец, крадец и чаровник от класа. Той успява да заблуди ФБР безброй пъти и дори когато започва да работи за тях, прикован към проследяващо устройство, все пак успява да извърши доста престъпления зад гърба им.

3. Мориарти, Sherlock

Още един професионален престъпник, който успява да заблуди целият свят, че е актьор нает от Шерлок Холмс. Още в самото начало той се промъква някак си незабелязано покрай детектива, прочут с безграничната си наблюдателност. Освен това колко и да е добър, че дори Шерлок не успява да предвиди всеки негов ход, което прави ИГРАТА интересна.

4. Джо, You

Джо е психопат, преследвач и убиец, който има постоянна работа, приятели и гадже, които дори не подозират какво се случва в стъклената стаичка в мазето. И въпреки любопитковци като Прасковка, той все пак успява да заблуди всички, че е най-невинният човек на планетата.

5. Пийт, Sneaky Pete

Пийт също като Нийл и Мориарти е професионален мошеник. Той обаче успява да се внедри в семейството на съкилийника си от затвора, представяйки се за него! И междувременно организира и няколко удара! И не той, ама грам на прилича на човека, чиято самоличност е гепил.

Това е моят топ 5, сега е време за Вашия!

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code