Loading

wait a moment

Добри Момичета | Good Girls | Нека си говорим за сериали | WELCOME TO MY MIND

Здравейте, дракончета. Днес отново е време за сериали и избрах да Ви разкажа нещичко за Good Girls / Добри Момичета. Да Ви призная откровено, когато видях постера, интересът ми захърка непробуден сън. Трейлърът също не помогна кой знае колко, защото и двете не успяват да предадат хумора и настроението на сериала. Въпреки това обаче, в един скучен ден нямаше нищо за гледане, аз се лутах в сериално отношение и реших, че нямам нищо за губене (освен времето си, което всъщност ми е много ценно, но това друга тема), затова си го пуснах.

Историята:

Бет е „отчаяна съпруга“, която хваща мъжа си в крачка. Руби не може да си вдигне главата от сметки по малката й дещеричка, която има сериозно заболяване на бъбреците. Ани работи в скапан супермаркет със скапан суперзагубеняк за шеф и се бори с бившия си за права над детето им. На всички им е писнало от постоянната липса на пари и решават, че всичко си има граници.Време е за действие. Време е да вземат нещата в свои ръце. Време е да оберат супермаркет. Само дето парите в сейфа не са оборота на магазина, а оборота на гангстер – психопат, от който сега отърване няма.

Моите впечатления:

Още от началото ме грабна хуморът на сериала, защото е леко нетипичен и внася приятно разнообразие в жанра драмикомедия, който ни залива отвсякъде. Освен това героините също са страшно динамични и доста различни един от друг образи, които обаче си пасват добре.

Аз лично си имам друга причина да харесвам сериала и тя се казва Мани Монтана. Гледкам си го още от Graceland и смело твърдя, че и тук си играя ролята много добре.

Сега, хората казват, че сериалът е ала-отчаяни-съпруги 2018-та, но на мен ми е малко по-мрачен и някак си такова определение като, че ли създава погрешно впечатление. Затова Ви съветвам да преборите усещането тип Бри Ван де Камп и компания и да му дадете шанс.

Сериалът има два сезона до момента, което предразполага за един хубав маратон.

ОЦЕНКА:

Солидни 7 ЗВЕЗДИ

Определено препоръчвам!

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Google Analytics Facebook pixel code